Diensten

Werkwijze

Hieronder vind u een aantal diensten die wij aanbieden. Wilt u gebruik maken van een dienst dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Geef aan van welke dienst u gebruik wilt maken. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen om alles verder te bespreken. Nadat alles besproken is, ontvangt u van ons een prijsindicatie voor de dienst. Zodra u akkoord gaat met de prijs, zullen wij de taak uitvoeren. We leveren de producten en sturen u een factuur welke u binnen 14 dagen betaald na het leveren van de producten of het uitvoeren van de dienst. U kunt de factuur betalen via bankoverschrijving, IDEAL en Paypal.

Uurtarief

Voor alle diensten die wij aanbieden rekenen wij een uurtarief van €50. Dit is exclusief materiaal- en machinekosten.

Dienst: Schema to PCB service

Als u een schema heeft van een elektronisch circuit dan kunt u dat bij ons laten omzetten naar een PCB layout. Ook is het mogelijk om van deze layout één of meerdere prints te laten maken. U kunt ervoor kiezen om de print door ons te laten solderen of de nodige componenten mee te laten leveren. Wilt u gebruik maken of meer informatie over deze dienst? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Dienst: PCB service

Heeft u een PCB layout en wilt u daarvan een print maken. Dat kan bij ons. Wij beschikken zelf over een machine waarmee we kleine serie printen kunnen maken, welke vooral geschikt zijn voor prototyping. Mocht u een grotere serie printen willen laten maken, dan kunt u ook bij ons terecht. Deze printen zullen we laten maken bij één van onze leveranciers. Wilt u gebruik maken of meer informatie over deze dienst? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

De gezochte dienst staat er niet tussen

Neem dan contact met ons op, waarschijnlijk kunnen we alsnog iets voor u betekenen.

DigibytezT 06-51497002bank rabobank 1137.96.587KVK 52340775
Boekhorst 15E info@digibytez.nlIBAN NL64RABO0113796587BTW NL205147823B01
8431 SR OosterwoldeW www.digibytez.nlBIC RABONL2U

© 2007-2016 Digibytez. Bekijk de disclaimer en de sitemap.